Estetska Stomatologija

Osećati se dobro kada se osmehujete je prava prednost. U centru za savremenu i estetsku stomatologiju N DENT u Beogradu, kozmetička stomatologija naših lekara može Vam ponuditi osmeh koji okreće glavu. Ponekad samo nekoliko manjih promena napravi veliku razliku. Iznesite nam svoje zabrinutosti i naši lekari će Vam pomoci oko Vašeg idealnog osmeha.
Izbeljivanje Zuba

Izbeljivanje zuba

Zaslepite vedrijim osmehom mlađeg izgleda. Centru za savremenu i estetsku stomatologiju N DENT u Beogradu nudi beljenje zuba koje čini čuda za Vaše samopouzdanje.

N DENT nudi beljenje zuba koje:
* Otklanja mrlje
* Nudi Vam odgovarajući nivo beljenja
* Sigurno je - ponudićemo Vam metode sa malo ili nimalo osetljivosti

Uštedite vreme i frustracije preskakanjem rešenja kupljenih u prodavnici koja nude samo opšti pristup i nižu koncentraciju sredstva za beljenje. Izbeljivanje nudi našim pacijentima pogodno rešenje za izbeljivanje u ordinaciji N DENT. Za otprilike sat vremena možemo otkloniti mrlje i otkriti novi polirani izgled!

Nasmešite se češće i sa potpunim samopouzdanjem! Kontaktirajte nas u vezi sa izbeljivanjem zuba već danas.
Invisaling

Invisalign® Providne folije

Razmišljate o protezi? Invisalign su prozirni, izdržljivi plastični držači koji nežno vode zube do odgovarajućeg poravnanja, dok oni oko Vas ne primećuju da radite ortodontski rad.

Prekrasan osmeh su vrata za izražavanje Vaše ličnosti i otvaranje novih prilika. Međutim, mnogi ljudi čuvaju svoje osmehe od sveta zbog sramote iskrivljenih zuba i ne žele da se bave gnjavažom oko tradicionalnih aparatića. Zahvaljujući napretku u estetskoj stomatologiji, Invisalign za naše pacijente može udobno i diskretno ispraviti zube u polovini vremena metalnih aparatića.

Prednost Invisalign® folija:
* Poravnave možete ukloniti kada želite
* Omogućava Vam da jedete i pijete sve što želite
* Manje poseta zubnoj ordinaciji
* Praktično nevidljivo ispravljanje zuba

Vaš Invisalign tretman sastojaće se od sveobuhvatne procene Vaših usta. Snimćemo Vaše zube pomoću tehnologije 3D snimanja. Dobićete svoje glatke alatke za poravnanje, koje neće iritirati zube ili desni.

Još uvek imate pitanja o Invisalign-u? Posetite nas i razgovarajte o mogućnostima lečenja sa Invisalign u N DENT ordinaciji u Beogradu!
Estetika

Ortodoncija

Ortodoncija je grana stomatologije koja tretira malokluziju, stanje u kojem zubi nisu pravilno postavljeni kada su usta zatvorena. To rezultira nepravilnim ugrizom.
Ako se vilica i zubi ne razvijaju pravilno, može doći do malokluzije. Zubi će biti iskrivljeni i neusklađeni, a donji i gornji komplet zuba možda se neće poravnati.

Malokluzija nije bolest i ne utiče na fizičko zdravlje. To je varijacija u položaju zuba. Međutim, to može uticati na oblik lica i izgled zuba, što rezultira neugodnošću i nedostatkom samopouzdanja.
Lečenje može biti kozmetičko za poboljšanje izgleda osobe, ali često ima za cilj i poboljšanje oralne funkcije.

Ortodoncija postiže sledeće:
* Zatvaranje širokih praznina između zuba
* Poravnavanje vrhova zuba
* Ispravljanje krivih zuba
* Poboljšanje govora ili sposobnosti za žvakanje
* Jačanje dugoročnog zdravlja desni i zuba
* Sprečavanje dugotrajnog prekomernog habanja ili traume zuba
* Lečenje nepravilnog ugriza

Lečenje može poboljšati izgled zuba, ali takođe može dovesti do bolje funkcije žvakanja i govora i pomoći u zaštiti zuba od oštećenja ili kvarenja, u nekim slučajevima.
Viniri

Porcelanski viniri (fasete)

Prekrasan osmeh može imati ogroman uticaj na Vaš celokupan izgled i ponašanje. Jedan od načina da postignete osmeh koji želite su porcelanski viniri. Stvoreni kako bi uspostavili savršenu formu i funkciju za karakteristike Vašeg lica, naši porcelanski vinirii su izvanredni.

Porcelanske fasete mogu ispraviti:
* Praznine između zuba
* Neravnomerno poravnavanje zuba
* Kratki zubi
* Promena boje

Kao samo jedan aspekt kozmetičkog dela koji menja životnu sredinu, naši porcelanski viniri stvoreni su tehničkim veštinama i umećem majstora keramičara. Sa neprevaziđenom preciznošću, keramičar uključuje bezbroj detalja u Vaš dizajn osmeha.

Tesnom saradnjom sa našim pacijentima, u stanju smo da stvorimo najbolje preobrazbe osmeha sa dobro izrađenim porcelanskim vinirima. Osmesi sa našim porcelanskim fasetama su prilagođeni, lepi i deluju potpuno prirodno.

Ljuskice se mogu postaviti na onoliko zuba koliko želite, a naši rezultati govore sami za sebe. Obratite nam se da biste saznali više o neverovatnim transformacijama koje možete postići kroz dizajn osmeha pomoću stomatološke zaštite i porcelanskih vinira!
Dizajn Osmeha

Dizajn osmeha

Dizajn osmeha je način na koji lekari prave fasete ili druge kozmetičke postupke, samo za Vas. Ne postoje dva ista osmeha, a Vaš dizajn osmeha poboljšaće Vaše individualne karakteristike.

Idealna estetika služi višem izgledu - kada ste sigurni u svoj osmeh, često se osećate bolje i prihvatate uzbudljive mogućnosti.

Dizajn osmeha:
* Prilagođeno je svakom pojedincu
* Pogledajte pregled osmeha (makete) na stvarnim zubima kako biste osigurali svoje zadovoljstvo
* Istovremeno jača funkciju i poboljšava lepotu
* Može se završiti za samo nekoliko stomatoloških poseta
* Izgleda prirodno

Ako razmišljate o dizajnu osmeha ili vinirima, razmislite o dugoročnim rezultatima svog osmeha. Možete se pouzdati da naša stomatološka ordinacija ima pravu pozadinu, iskustvo i udobne pogodnosti za Vašu najbolju restauraciju.
Dental Veneer

Lepljenje zuba

Za manje nedostatke u osmehu najbolje su konzervativni tretmani. Lepljenje zuba pristupačan je i minimalno invazivan pristup kozmetičkoj stomatologiji. Lepljenje je najefikasnije za zatvaranje malih praznina između zuba ili za pokrivanje pukotina na zubima.

Lepljenje se može prilagoditi Vašoj postojećoj boji zuba radi neprimetnog mešanja. Stručni kozmetički stomatolozi u N DENT ordinaciji u Beogradu mogu Vam pomoći da procenite svoj najbolji izbor za kozmetičku restauraciju. Svaki osmeh je drugačiji, pa pomaže da sednete kod jednog od naših stomatologa i saznate koja će Vam restauracija zuba pružiti najbolji ishod. Pozovite danas za konsultacije.
Oblikovanje Desni

Oblikovanje desni

Zubi su glavna komponenta lepog osmeha. Način na koji zubno meso uokviruje zube takođe igra veliku ulogu u celokupnoj simetriji i privlačnosti osmeha. Kao takav, N DENT nudi konture desni. Oblikovanje desni preoblikuje zarastale ili neispravne desni. Ovaj postupak se može izvesti u našoj ordinaciji laserom za meka tkiva ili drugom preciznom opremom. Naši stomatolozi koriste najefikasnije anestetike i sredstva za lokalno utrnuće, tako da nećete morati da brinete o svojoj udobnosti za ovaj stomatološki postupak.

Oblikovanje desni:
* Često se koristi u porcelanskim vinirima
* Nudi brzo vreme zarastanja i minimalnu nelagodnost

Naši stomatolozi su spremni da pomognu! Ako želite da uravnotežite svoje desni i zube, nazovite N DENT danas i krenimo.

Spremni za početak?

Zatražite sastanak sa stomatologom već danas.
063/628-397
065/2283022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram