Restorativna Stomatologija

Naši lekari imaju pravu stručnost i opremu da u Vašem osmehu iznesu najbolje! Restorativna stomatologija u našoj ordinaciji može zameniti i popraviti zube, vratiti Vaš idealan zalogaj i ojačati integritet Vašeg osmeha. Jelo je jedno od najvećih životnih zadovoljstava, ali samo kada imate zdrava usta - mi smo tu da vam pomognemo da napravite plan za vraćanje osmeha.
Implants

Implantati

Centar za savremenu i estetsku stomatologiju N DENT u Beogradu nudi zubne implantate koji Vas mogu zapanjiti svojim prirodnim izgledom i jakim temeljima. Blagodati trajne restauracije motivišu pacijente na zubne implantate. Zaslužujete da se osećate prijatno i samopouzdano u svom osmehu!

U prošlosti je gubitak zuba predstavljao ozbiljnu prepreku za Vaš osmeh, ugodno jedenje i Vaše zdravlje. Trenutno zubni implantati našim pacijentima nude mogućnost da povrate sve izgubljeno zubom koji nedostaje.

Naši zubni implantati:
* Podržavaju idealnu gustinu kostiju
* Stabilizujte druge prirodne zube
* Izgleda savršeno prirodno
* Podržava prirodnu funkciju žvakanja
* Omogućiće vam da se nasmešite sa ponosom u bilo kojoj prilici
* Izrađeni su od najkvalitetnijih materijala

Centar za savremenu i estetsku stomatologiju N DENT nudi zubne implantate prelepog, prirodnog izgleda i jake osnove. Zubni implantati popravljaju Vašu sposobnost da žvaćete i govorite, jer su hirurški postavljeni u viličnu kost, baš kao i pravi zubi. Naši lekari se udružuju sa najboljim specijalistima za Vaše hirurško lečenje. Pozovite nas još danas za konsultacije.
Krune

Krunice

Krunice ojačavaju zube natrag do optimalnog integriteta. N DENT centar u Beogradu kreira krunice sa neverovatnim detaljima. Svaki zub je drugačiji, tako da svaka krunica mora da sadrži samo pravu strukturu kako bi se stopila sa okolnim zubima i dobro funkcionisala.

Krunice:
* Mogu se prilagoditi Vašim postojećim zubima
* Izrađene su od najkvalitetnijih materijala

Ako mislite da vam treba kruna, pozovite nas već danas!
Endodoncija

Endodoncija

Endodoncija se odnosi na lečenje zuba - kanala korena. Centar za savremenu i estetsku stomatologiju N DENT izvodi endodonciju kada zub postane apsces, zaražen i / ili je jako bolan. Kao korist za pacijente, naš raspored uvek omogućava hitnu stomatološku pomoć za pacijente kojima je potreban endodontski tretman.

Činjenice o korenovim kanalima
Sa današnjom digitalnom opremom, savremenom anestezijom i stručnošću lekara stomatologije u N DENT centru, korenov kanal pruža olakšanje, imajući na umu udobnost pacijenta.

Endodoncija donosi olakšanje:
* Efikasno otupljuje zub i desni za postupak
* Čišćenje zaraženog zuba
* Zaptivanje zuba od daljeg propadanja ili infekcije
* Imajući u vidu Vaše dugoročno oralno zdravlje

Ako imate akutni ili ponavljajući bol u zubu, odmah se obratite centru za savremenu i estetsku stomatologiju N DENT radi posete endodonciji. Što brže delujete, pre ćete se osećati bolje.
Rehabilitacija

Rehabilitacija usta

Jelo je jednostavno zadovoljstvo u kome bi svi trebali uživati. Za neke pacijente, međutim, neudobno žvakanje može hranu pretvoriti u bolno iskustvo. Srećom, naš tim je u stanju da Vaš zalogaj vrati u udobnost i ravnotežu. Za rehabilitaciju punih usta mogu se koristiti zubni implantati, lečenje TMZ (temporomandibularnog zgloba), krunice, mostovi ili drugi postupci.

Posvećeni smo najmanje invazivnim tretmanima koji će vratiti funkciju i sjajan izgled Vašem osmehu. Svaka stomatološka nega u N DENT centry fokusira se na vilice, sistem za žvakanje, zdravlje kostiju vilice i zube.

Važne činjenice o rehabilitaciji punih usta:
* Vaš tretman je razvijen samo za Vas
* Izuzetno smo nežni i saosećajni
* Nudimo stomatologiju kvadrant - pristup lečenja koji sprovodi sav stomatološki tretman za jedan kvadrant usta.

Zaslužujete da se svojim osmehom osećate potpuno i samopouzdano - mi vam možemo pomoći!
Viniri

Inlays & Onlays

Sa modernim stomatološkim materijalima, stomatolozi u našem centru mogu pružiti snagu zubnoj krunici, uz još konzervativniju restauraciju. Inleji i onleji preslikavaju prirodne konture zuba.
Prednosti inleja i onleja:
* Minimalno smanjenje zuba
* Pružaju neverovatnu snagu
* Besprekorna estetika - oni se stapaju!

Jednom kada naši pacijenti prepoznaju kozmetički izgled i lakoću ove restauracije, oni to odmah cene. Pogledajte kako ovaj postupak može da pomogne da Vaš osmeh ostane jak i lep, i to za samo dva stomatološka pregleda. Pozovite naš centar i informišite se o umecima i pločicama u boji zuba već danas!
Zubni Mostovi

Zubni mostovi

Zubni most je jedna od mnogih mogućnosti zamene zuba. Lekari našeg poznatog centra za savremenu i estetsku stomatologiju N DENT u Beogradu prave lepe i funkcionalne mostove, koji izgledaju potpuno prirodno! U svaku restauraciju stavljamo precizne detalje tako da se osećate sigurno u svom osmehu. Vaš most će takođe vratiti integritet Vašeg zalogaja, tako da možete jesti s udobnošću.

Mostovi su osigurani krunicama na susednim zubima. Oni ostaju iznad linije desni, a sila koju izdrže raspoređuje se duž mosta i njegovih nosećih krunica. Mostovi su posebno efikasni ako okolnim zubima trebaju krunice. U tom slučaju, celokupna restauracija mosta i krune vraća snagu i funkciju tim zubima.

Spremni za početak?

Zatražite sastanak sa stomatologom već danas.
063/628-397
065/2283022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram