Naše stomatološke usluge

Vaše najbolje zubarsko iskustvo
Naše usluge će Vam pomoći da zaboravite na stomatološke probleme.

Naše Usluge

Implants

Dentalni Implantati

Implantati su moderno rešenje za nadoknadu zuba koji nedostaju i mogu se koristiti za zamenu jednog zuba, nekoliko zuba ili svih zuba.
Opširnije
Protetika

Protetika

Ako vam nedostaje više zuba zbog kvarenja, povrede ili prirodnog procesa starenja, proteze bi mogle biti savršeno rešenje.
Opširnije
Krune

Krunice

Krunice ojačavaju zube do optimalnog integriteta. U N DENT ordinaciji krunice se kreiraju sa neverovatnim detaljima. 
Opširnije
Estetika

Ortodoncija

Ortodoncija je grana stomatologije koja tretira malokluziju, stanje u kojem zubi nisu pravilno postavljeni kada su usta zatvorena. To rezultira nepravilnim ugrizom.
Opširnije
Endodoncija

Endodoncija

Endodoncija se odnosi na lečenje zuba - kanala korena. N DENT izvodi endodonciju kada zub postane apsces, zaražen i / ili je jako bolan.
Opširnije
Ortodoncija Invisaling

Estetska stomatologija

Svako ima nekoliko stvari koje bi voleo da može promeniti u vezi sa zubima. U N DENT ordinaciji dizajniramo poboljšanje osmeha.
Opširnije
Parodontopatija Paradentoza

Parodontopatija - Paradentoza

Parodontitis je teška infekcija desni koja može dovesti do gubitka zuba i drugih ozbiljnih zdravstvenih komplikacija. 
Opširnije
Oral Hirurgija

Oralna Hirurgija

Postoji mnogo vrsta oralne hirurgije, uključujući hirurške zahvate poput uklanjanja zuba ili kanala korena. Neke oralne operacije uključuju repozicioniranje vilice.  
Opširnije
OpštaNega

Opšta stomatološka nega

Naše usluge preventivne stomatologije uključuju redovno čišćenje zuba, zaptivne mase i sve postupke koji se koriste za usporavanje i zaustavljanje propadanja zuba.
Opširnije
Dentalna higijena

Dentalna higijena

Učinimo Vaše redovne posete našoj ordinaciji prijatnim dok maksimiziramo Vašu preventivnu negu, tako da možete uživati u blagodatima zdravog osmeha.
Opširnije
Stitnici za zube

Štitnici za zube

Nudimo štitnike za zube (koji se nazivaju i noćnim štitnicima) za zaštitu zuba od prevremenog trošenja samo za noćnu upotrebu, ovi profesionalni štitnici za zube mogu sprečiti bolne vilice, oštećenje zuba, pa čak i probleme sa temporomandibularnim zglobom.
Opširnije
Izbeljivanje Zuba

Izbeljivanje Zuba

Zaslepite vedrijim osmehom mlađeg izgleda. N DENT ordinacija u Beogradu nudi beljenje zuba koje čini čuda za Vaše samopouzdanje i vizuelne godine. Kada radimo sa Vašim zubarima, dobijate rezultat beljenja zuba koji odgovara Vašoj vrsti promene boje.
Opširnije
Invisaling

Invisalign® Providne folije

Razmišljate o protezi? Invisalign su prozirni, izdržljivi plastični držači koji nežno vode zube do odgovarajućeg poravnanja, dok oni oko Vas ne primećuju da radite ortodontski rad.
Opširnije
Viniri

Porcelanski viniri (fasete)

Prekrasan osmeh može imati ogroman uticaj na Vaš celokupan izgled i ponašanje. Jedan od načina da postignete osmeh koji želite su porcelanski viniri. Stvoreni kako bi uspostavili savršenu formu i funkciju za karakteristike Vašeg lica, naši porcelanski vinirii su izvanredni.
Opširnije
Dizajn Osmeha

Dizajn osmeha

Dizajn osmeha je način na koji lekari prave fasete ili druge kozmetičke postupke, samo za Vas. Ne postoje dva ista osmeha, a Vaš dizajn osmeha poboljšaće Vaše individualne karakteristike.
Opširnije
Dental Veneer

Lepljenje zuba

Za manje nedostatke u osmehu najbolje su konzervativni tretmani. Lepljenje zuba pristupačan je i minimalno invazivan pristup kozmetičkoj stomatologiji. Lepljenje je najefikasnije za zatvaranje malih praznina između zuba ili za pokrivanje pukotina na zubima.
Opširnije
Oblikovanje Desni

Oblikovanje desni

Zubi su glavna komponenta lepog osmeha. Način na koji zubno meso uokviruje zube takođe igra veliku ulogu u celokupnoj simetriji i privlačnosti osmeha. Kao takav, N DENT nudi konture desni.
Opširnije
Rehabilitacija

Rehabilitacija usta

Jelo je jednostavno zadovoljstvo u kome bi svi trebali uživati. Za neke pacijente, međutim, neudobno žvakanje može hranu pretvoriti u bolno iskustvo.
Opširnije
Viniri

Inlays & Onlays

Sa modernim stomatološkim materijalima, stomatolozi u našoj stomatološkoj ordinaciji mogu pružiti snagu zubnoj krunici, uz još konzervativniju restauraciju. Inleji i onleji preslikavaju prirodne konture zuba.
Opširnije
Zubni Mostovi

Zubni mostovi

Zubni most je jedna od mnogih mogućnosti zamene zuba. Lekari našeg poznatog stomatološkog centra N DENT u Beogradu prave lepe i funkcionalne mostove, koji izgledaju potpuno prirodno!
Opširnije

Spremni za početak?

Zatražite sastanak sa stomatologom već danas.
063/628-397
065/2283022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram