Preventivna Stomatologija

Ovde smo da Vam pomognemo da obezbedite oralno zdravlje u godinama koje dolaze. Naše usluge preventivne stomatologije uključuju redovno čišćenje zuba, zaptivne mase i sve postupke koji se koriste za usporavanje i zaustavljanje propadanja zuba ili drugih oralnih bolesti u najranijim fazama. Naš cilj je da održavamo Vas i Vaša usta što zdravijim i čistijim, kako biste prirodne zube mogli održavati ceo život.
Dentalna higijena

Dentalna higijena

Učinimo Vaše redovne posete našoj ordinaciji prijatnim dok maksimiziramo Vašu preventivnu negu, tako da možete uživati u blagodatima zdravog osmeha. Gledajući međusobno povezane komponente usta, možemo uspostaviti Vaš oralni vellness i pratiti ga tokom vremena. Zdravlje zuba i desni zavisi od zdravog ugriza i usta bez infekcije. Posvećeni smo tome da stomatologiju učinimo što ugodnijom, zajedno sa našim izuzetno nežnim tretmanom.

Naš tim će detaljno ispitati Vaše:
* Zube
* Desni
* Meka tkiva
* Gustinu kosti vilice
* TMZ (temporomandibularni zglob)
* Jezik
* Strukture lica
Stitnici za zube

Štitnici za zube

Nudimo štitnike za zube (koji se nazivaju i noćnim štitnicima) za zaštitu zuba od prevremenog trošenja samo za noćnu upotrebu, ovi profesionalni štitnici za zube mogu sprečiti bolne vilice, oštećenje zuba, pa čak i probleme sa temporomandibularnim zglobom.

Mnogi ljudi podsvesno škripe zubima u stresnom periodu ili tokom spavanja. Kada se spoje, jaka sila zuba i vilica može prouzrokovati brušenje i mikrofrakture, što rezultira prerano istrošenim zubima.

Zašto profesionalni štitnik za usta?
Koristimo nekoliko vrsta visokokvalitetnih štitnika za usta, u zavisnosti od potreba pacijenta. Svaki štitnik za usta prilagođen je Vašim ustima kako bi pružio najbolju udobnost. Korišćenje štitnika za zaštitu koji se kupuju u prodavnici može rezultirati glomaznim prijanjanjem i inferiornim materijalima koji mogu prouzrokovati probleme sa ugrizom.

Pravi zaštitni štitnik za usta štitiće ne samo Vaše zube, već i Vaš duševni mir. Zatražite konsultacije naših stomatologa u N DENT ordinaciji  u Beogradu za ovo zaštitno rešenje već danas!

Spremni za početak?

Zatražite sastanak sa stomatologom već danas.
063/628-397
065/2283022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram